Ασφάλεια και άνεση στον μάρσιπο

Ασφάλεια και άνεση στον μάρσιπο

Tips για να εξασφαλίσετε ότι το μωρό σας θα είναι ασφαλές στον μάρσιπο και ότι εσείς θα νιώθετε άνετα όταν το φοράτε

Το να φοράτε το …μωρό σας είναι καλό για πολλούς και διάφορους λόγους, από την ενίσχυση του δεσμού σας μέχρι την υγιή φυσική και συναισθηματική του ανάπτυξη. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να φροντίζετε αφενός για την ασφάλειά του στον μάρσιπο, αφετέρου για την άνεσή σας καθώς το μεταφέρετε. Για αυτούς τους λόγους εφαρμόστε τις πολύτιμες συμβουλές που ακολουθούν.

Ασφάλεια

Πρώτες δοκιμές.Όταν πρωτομαθαίνετε να τοποθετείτε το μωρό στον μάρσιπο καλό είναι να το κάνετε πάνω από το κρεβάτι ή κάποια άλλη μαλακή επιφάνεια και πάντα με την βοήθεια ενός τρίτου προσώπου. Το ίδιο ισχύει και κατά την έξοδό του από εκεί.

Κάθε φορά πριν φορέσετε το μάρσιπο πρέπει να ελέγχετε αν είναι σε καλή κατάσταση.Επεξεργαστείτε τον λεπτομερώς και βεβαιωθείτε ότι το ύφασμα και οι ιμάντες δεν έχουν πάθει την παραμικρή ζημιά. Σε περίπτωση που συμβαίνει κάτι τέτοιο μην τον χρησιμοποιήσετε.

Σωστή εφαρμογή. Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες του κατασκευαστή για τον τρόπο που φοριέται ο μάρσιπος που έχετε επιλέξει. Φροντίστε πάντα αυτός να εφαρμόζει απόλυτα πάνω σας επιτρέποντας, όμως, την άνετη κίνηση.

Βεβαιωθείτε ότι βλέπετε το πρόσωπο του μωρού σας. Αν το κεφαλάκι του μικρού σας γλιστρήσει προς τα κάτω ή εγκλωβιστεί πιθανόν να καλυφθεί η μυτούλα του και να δυσκολεύεται να αναπνεύσει, ειδικά αν είναι νεογέννητο. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότιβλέπετε το πρόσωπό του και ότι δεν καλύπτεται το κεφάλι του από το μαντήλι ή την κουβερτούλα.     

Άνεση

Για να εξασφαλίσετε στο μικρό σας την καλύτερη θέση, ανασηκώστε τους ιμάντες από τους ώμους σας, ενώ έχετε το μωρό σας στον μάρσιπο και ελαφρά μετακινήστε το πάνω – κάτω. Το μωρό σας έτσι θα βολευτεί κανονικά στη θέση του μάρσιπου.

Αν αισθάνεστε όλο το βάρος στους ώμους σας, τοποθετήστε τον ιμάντα της μέσης ακριβώς πάνω από τα οστά της λεκάνης και σφίξτε τον ώστε να είναι πιο εφαρμοστός από τους ιμάντες των ώμων, οι οποίοι πρέπει να εφαρμόζουν καλά αλλά να μην είναι υπερβολικά σφιχτοί. Δίνοντας έμφαση περισσότερο στην περιοχή των γοφών, εξασφαλίζετε ότι το βάρος του μωρού «πέφτει» περισσότερο σε εκείνο το σημείο.

Για να τιθασεύσετε όλους τους ιμάντες που κρέμονται ότανβγάζετε τον μάρσιπο, κάντε τον ένα ρολό τοποθετώντας μέσα τους ιμάντες των ώμων και έπειτα περάστε και δέστε γύρω από το ρολό τους ιμάντες της μέσης. Ο μάρσιπος είναι έτοιμος για προσωρινή αποθήκευση χωρίς οι ιμάντες του να κρέμονται δεξιά και αριστερά.

marsiposoriginal

Μάρσιπος Original

84,90

Βραβευμένο προϊόν

Εργονομικός για το παιδί.

Ασφαλής και φιλικός προς το χρήστη.

Μικρός και βολικός.

Κατάλληλος από νεογέννητα (3,5 κιλά) μέχρι παιδιά 11 κιλών.

Βρείτε τον εδώ