Γιατί τα ανοιξιάτικα μωρά είναι τυχερά;

Γιατί τα ανοιξιάτικα μωρά είναι τυχερά;

4 λόγοι που τα μωρά της Άνοιξης είναι τυχερά!

Είσαι έγκυος και πρόκειται να γεννήσεις σύντομα; Μήπως έφερες το παιδί σου στον κόσμο πριν από λίγες ημέρες; Τότε είσαι τυχερή! Τα μωρά της Άνοιξης έχουν 4 πολύ σημαντικά προνόμια. Ας τα δούμε αναλυτικά:

1) Ο καιρός είναι υπέροχος! Δεν κάνει ούτε πολύ κρύο ούτε πολύ ζέστη, οπότε μπορείτε με άνεση να βγαίνετε βόλτες με το καρότσι ή τον μάρσιπο και να απολαμβάνετε την φύση που έχει φορέσει τα καλά της!

2) Οι ιώσεις έχουν υποχωρήσει. Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται να κλειστείτε στο σπίτι χωρίς να βλέπετε άνθρωπο ή να ανησυχείτε κάθε φορά που το μεγαλύτερο παιδί σας πηγαίνει σχολείο για το τι μικρόβια θα φέρει πίσω μαζί του. Ακολουθείτε τους κανόνες υγιεινής πριν την επαφή του οποιουδήποτε με το μωρό και απολαύστε την ξεγνοιασιά που οι λεχώνες του χειμώνα θεωρούν πολυτέλεια.

3) Το καλοκαίρι είναι ακόμα μακριά. Έχετε, με άλλα λόγια χρόνο, να προσαρμοστείτε στις ανάγκες του μωρού και να μάθετε να το φροντίζετε με άνεση. Μέχρι να έρθει η ημέρα των διακοπών θα έχετε προλάβει να γίνετε expertοπότε και θα μπορέσετε να πάτε κάπου όλοι μαζί για να απολαύσετε την θάλασσα! Plus bonus: το σώμα σας θα έχει επανέλθει μερικώς, ώστε να μπορέσετε να φορέσετε με αυτοπεποίθηση το μαγιό σας!

4) Τέλος, ένα μεγάλο υπέρ είναι ότι τα μελλοντικά partiesγενεθλίων του θα μπορούν να γίνονται σε ανοιχτό χώρο, με όλους τους προσκεκλημένους παρόντες (και όχι τους μισούς τέζα από γρίπη). Αφήστε που λόγο καιρού θα έχουν όλοι καλύτερη διάθεση και θα είναι πιο εύκολο να τους διασκεδάσετε!