Βρεφικό Σαμπουάν με την υπογραφή Agnotis!

Baby Shampoo Agnotis!

Γνωρίστε το νέο μέλος της οικογένειας Agnotis, το βρεφικό σαμπουάν, και επιλέξτε το για υγιεινή, ασφάλεια, υψηλό design και οικονομία!

Η επιδερμίδα του μωρού σας είναι η πρώτη γραμμή άμυνας και ασπίδα προστασίας του. Η φροντίδα της χρειάζεται να είναι επιμελής και η επιλογή των προϊόντων πρέπει να γίνεται κάτω από αυστηρά κριτήρια λαμβάνοντας υπόψη τους δείκτες ασφαλείας. Προτού λοιπόν επιλέξετε οποιοδήποτε προϊόν για τον μικρό σας θησαυρό, βεβαιωθείτε ότι τα χαρακτηριστικά του πληρούν τους κανόνες ασφαλείας ώστε να περιοριστούν οι πιθανότητες ερεθισμού ή αλλεργιών.

Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί να δώσουμε στην επιλογή του βρεφικού σαμπουάν, καθώς είναι το μοναδικό προϊόν που "εγκλωβίζεται" στο τριχωτό της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας και είναι ικανό να προκαλέσει ξηροδερμία, δερματίτιδα και άλλες επιδερμικές παθήσεις, που θα προκαλέσουν ενόχληση και δυσφορία στο μικρό σας θαύμα…

Η ελληνική εταιρία Agnotis, με συνέπεια και σεβασμό στη συνεχή προτίμηση σας, λαμβάνοντας υπόψη και διερευνώντας αναλυτικά όλες τις ανάγκες των νέων γονιών, δημιούργησε και καλωσορίζει ένα νέο μέλος στην καλλυντική φροντίδα του μωρού σας…

YBWbER6JXCP3kKRuaxkPb72Xh6CWHNN6Το νέο βρεφικό σαμπουάν Agnotis είναι πλέον εδώ! 

  • Η εξαιρετικά απαλή σύνθεση του φτάνει το 93.8% σε φυτικής προέλευσης συστατικά.
  • Δεν περιέχει Parabens και παράλληλα είναι δερματολογικά ελεγμένο για 26 αλλεργίες! 

Η έρευνα, η παραγωγή και η συσκευασία γίνεται εξολοκλήρου στην Ελλάδα στηρίζοντας την εγχώρια οικονομία ενώ η μοναδική οβάλ συσκευασία θα σας ενθουσιάσει με το ξεχωριστό της design και την ξύλινη λεπτομέρεια στον λαιμό!

Τέλος, το βρεφικό Σαμπουάν Agnotis θα σας καταπλήξει και με την εξαιρετικά οικονομική τιμή του (5.99 Ευρώ τα 400ml)!

Το σημαντικότερο, η τιμή αυτή έχει επιτευχθεί αποφεύγοντας τους μεσάζοντες και όχι κάνοντας έκπτωση στην ποιότητα των συστατικών που χρησιμοποιούνται!
 
Στην επόμενη παραγγελία

μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε το νέο προϊόν της εταιρίας ώστε να επωφεληθείτε από τα δωρεάν μεταφορικά έξοδα, πανελλαδικά

Αποκτήστε το νέο Βρεφικό Σαμπουάν & Αφρόλουτρο Τώρα!
 
Η Agnotis δεσμεύεται να συνεχίσει να ανταποδίδει την εμπιστοσύνη σας, ακούγοντας τις ανάγκες σας και απαντώντας με νέα προϊόντα ανωτάτων προδιαγραφών και τη γνωστή αγνή ποιότητα Agnotis.

Βρείτε όλα τα προϊόντα Agnotis στο www.agnotis.com