Χειροποίητο δώρο για την Γιορτή του Πατέρα!

Χειροποίητο δώρο για την Γιορτή του Πατέρα!

Φτιάξτε μαζί με το μικρό σας το δώρο που θα χαρίσετε στον μπαμπά αυτήν την Κυριακή, που γιορτάζουμε την Ημέρα του Πατέρα!

Αυτήν την Κυριακή οι μπαμπάδες γιορτάζουν και τι καλύτερο από ένα χειροποίητο δώρο γεμάτο αγάπη από το ίδιο το παιδί!

Υλικά

1 κούπα αλεύρι

½  κούπα αλάτι

Λίγο κρύο νερό

Κουπάτ

Οδοντογλυφίδα

Χρώματα

P6180120

Εκτέλεση

  • Ρίξτε το αλεύρι και το αλάτι σε ένα μπολ και ξεκινήστε να προσθέτετε σιγά σιγά το κρύο νερό μέχρι το μείγμα να γίνει σαν πλαστελίνη.
  • Στην συνέχεια, αφήστε το παιδί σας να φτιάξει με καλούπια ή με τα χέρια ένα σχήμα. Μια καρδιά, ένα αστέρι, ένα γράμμα είναι μερικές από τις άπειρες επιλογές που έχει.
  • Τοποθετήστε την ζύμη σε ένα ταψί και με μια οδοντογλυφίδα ανοίξτε μια τρυπούλα, ώστε αργότερα να περάσετε ένα διακοσμητικό κορδόνι ή έναν κρίκο για να περάσει ο μπαμπάς το δώρο στο μπρελόκ με τα κλειδιά του.
  • Ψήστε την ζύμη στους 120C για 1 ώρα, αφήστε την να κρυώσει.
  • Δώστε την στο παιδί για να γράψει πάνω της και να ζωγραφίσει.

Η δικιά μας δημιουργία!

Εμείς φτιάξαμε μια μικρή και μια μεγάλη καρδιά και γράψαμε πάνω της daddy love με καφέ χρώμα, ώστε να μοιάζει με σοκολατένιο μπισκότο. Ενώ αρχική μας σκέψη ήταν να δημιουργήσουμε ένα κρεμαστό για το γραφείο του μπαμπά, τελικά δέσαμε την δημιουργία μας πάνω σε βαζάκι, το οποίο νωρίτερα είχαμε ντύσει με κορδέλες. Τέλος, το γεμίσαμε με πολύχρωμα σοκολατένια καραμελάκια!

Καλή Τύχη και Χρόνια Πολλά στον Μπαμπά!