Πρωτότυπα αμπαλάζ για τα δώρα σας

Πρωτότυπα αμπαλάζ για τα δώρα σας

Στολίστε τα δώρα που προορίζονται για το μικρό σας με εντυπωσιακές συσκευασίες

Επειδή πολλές φορές η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, τα δώρα που θα χαρίσετε στο μικρό σας θα είναι πολύ πιο εντυπωσιακά αν στολιστούν με το κατάλληλο περιτύλιγμα. Έτσι αν το περιτύλιγμα του δώρου που αγοράσατε είναι αδιάφορο ή αν εσείς θέλετε να δώσετε ένα προσωπικό τόνο στο αμπαλάζ και να του κάνετε μια μικρή έκπληξη, δεν έχετε παρά να πάρετε ιδέες από 5 τρόπους πρωτότυπης συσκευασίας. Άλλωστε όπως και οι ίδιοι έχετε διαπιστώσει, εντυπωσιάζεται από το αμπαλάζ σχεδόν όσο και με το περιεχόμενο!

Η μια συσκευασία μέσα στην άλλη. Τυλίξτε το δώρο σας με πολλά χαρτιά συσκευασίας σε διαφορετικά χρώματα, ώστε να εντείνετε την αγωνία του καθώς προσπαθεί να ανακαλύψει το δώρο. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε με κουτιά ή σακούλες, τοποθετώντας τα μικρότερα μέσα σε μεγαλύτερα. Φροντίστε, όμως, η εξωτερική συσκευασία να μην είναι τεράστια σε σχέση με ένα μικροσκοπικό δώρο γιατί θα περιμένει κάτι άλλο και πιθανόν τον αρχικό ενθουσιασμό να διαδεχθεί η απογοήτευση .

Συνοδεύστε το με γλυκίσματα και μικρότερα δωράκια. Στερεώστε στην κορδέλα της συσκευασίας μια μικρή σοκολάτα ή κάποιο άλλο γλύκισμα που του αρέσει, αλλά και δωράκια μινιατούρες, όπως μικρές φιγούρες, αυτοκινητάκια ή άλλα μικρά αντικείμενα για να κάνετε πιο «πλούσιο» το αμπαλάζ.

Κυνήγι θησαυρού. Για μεγάλα παιχνίδια με περίεργο σχήμα που δεν έχουν συσκευασία ή είναι δύσκολο να τα αμπαλάρετε, οργανώστε ένα κυνήγι θησαυρού. Σε μερικά καρτελάκια γράψτε οδηγίες, τοποθετήστε τις σε διάφορα σημεία του σπιτιού, ώστε το μικρό σας ακολουθώντας τις γραπτές οδηγίες να φτάνει από τη μια στην άλλη και τελικά στο δώρο. Αν το παιχνίδι αρέσει στο μικρό σας είναι μια καλή ευκαιρία να το εφαρμόσετε για όλα τα δώρα!

Σαν καραμέλα.Δοκιμάστε να μετατρέψετε σε μια τεράστια καραμέλα τα δώρα που είναι μαλακά, όπως κούκλες και τα ρούχα. Τυλίξτε τα σε χαρτί συσκευασίας και στερεώστε τις δύο άκρες με κορδέλες για να θυμίζουν το περιτύλιγμα της καραμέλας.

Tricks με τους ήχους.Αν το μικρό σας συνηθίζει να κουνάει τη συσκευασία για να καταλάβει από τον ήχο τι δώρο κρύβει, τότε τοποθετήστε μέσα ένα κουτάκι με καραμέλες ή τουβλάκια για να το μπερδέψετε και να το εκπλήξετε.    

Βρείτε υπέροχα υλικά συσκευασίας στο Pack & Show