Μία προσφορά ομορφιάς και χαλάρωσης αποκλειστικά για εσάς!

kaloe life

Πέρασα μια απίστευτα χαλαρωτική εμπειρία, περιποιήθηκα την επιδερμίδα μου και μου κόστισε μόλις €12!

Εν αναμονή του Αυγούστου και των πολυπόθητων καλοκαιρινών διακοπών μου αποφάσισα να ξεκλέψω λίγο χρόνο από οικογένεια, φίλους και συγγενείς για να περάσω λίγο χρόνο με τον εαυτό μου... για τον εαυτό μου.

Για μία ακόμη φορά τα βήματά μου με οδήγησαν στο Kaloe Life, αφού «βούτηξα» μια ιντερνετική προσφορά για να απολαύσω 2 ολοκληρωμένες θεραπείες προσώπου (1+1 δώρο) με μαύρη και χρυσή μάσκα  με μόλις €12. «Προσφορά γνωριμίας», έλεγαν, αλλά εγώ γνώριζα ήδη και την καταπληκτική δουλειά του κέντρου ευεξίας και τα θαυματουργά φυτικά προϊόντα της Kaloe. Συνεπώς, μέσα στο μυαλό μου άρχισαν να σχηματίζονται «winwin» συνεφάκια.

Ανηφόρισα για Κολωνάκι την Δευτέρα το απόγευμα για το ραντεβού μου και χαμογέλασα μπαίνοντας στον minimal διακοσμημένο χώρο που μου πρόσφερε ένα δροσερό καταφύγιο από τον καύσωνα. Οι κοπέλες χαμογελαστές μου πρόσφεραν ένα σφηνάκι φυσικού χυμού αλόης με μαστίχα και με οδήγησαν στον χώρο καλλυντικών εφαρμογών για την θεραπεία μου.

kaloe life

 

Όπως μου είπαν, έκανα την καλύτερη επιλογή, αφού αυτή η κούρα θα ενίσχυε την επιδερμίδα μου για να αντιμετωπίσει την ταλαιπωρία που προκαλεί η ζέστη, ο ήλιος, το αλάτι της θάλασσας και το χλώριο της πισίνας. Μου εξήγησαν, μάλιστα, πως τα βήματα που θα ακολουθούσαμε θα δρούσαν στοχευμένα σε πολλές ανάγκες που έχω, αφού θα έκαναν ταυτόχρονα:

  • Καθαρισμό
  • Απολέπιση
  • Ενυδάτωση
  • Αντιγήρανση
  • Σύσφιξη
  • Ανόρθωση
  • Λάμψη

Πέρασα μια ευχάριστη ώρα γεμάτη απαλές υφές, όμορφες μυρωδιές, χαλαρή κουβέντα και τεράστια χαλάρωση.

Τα βήματα της θεραπείας:

  • Η Αφροδίτη, η κοπέλα μου με ανέλαβε, ξεκίνησε με επιδέξιες, ανοδικές κινήσεις να απλώνει στο πρόσωπό μου γαλάκτωμα για να απομακρύνει ρύπους και μακιγιάζ.
  • Στην συνέχεια μου έκανε ένα μυρωδάτο peeling με κουκούτσια από πικραμύγδαλο για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και να προετοιμάσει το δέρμα μου για τις μάσκες.
  • Εφόσον έχω μόνο λιπαρό Τ, εφάρμοσε την πρώτη από τις δύο μάσκες, την διάσημη πλέον Black Mask Peel Off της Kaloe, σε κούτελο, μύτη και πηγούνι. Μόλις στέγνωσε την τράβηξε από κάτω προς τα πάνω και μου έδειξε πόση ανάγκη είχε το πρόσωπό μου για αυτόν τον καθαρισμό.
  • Έπειτα, περάσαμε στην δική μου πλεον αγαπημένη Gold Mask Peel Off που, όπως έμαθα, έχει μέσα φυτικό  κολλαγόνο, εκχύλισμα φύλλων Haberlea από την Ροδόπη, ρινισμάτα χρυσού, βιταμίνη C, υαλουρονικό οξύ, αλλαντοίνη, Boswellia Serrata και, φυσικά, το αρχαιότερο των θαυμάτων, την μοναδική, γνήσια, κρητική aloe vera. Η αίσθησή της ήταν παραγματικά δροσερή και η μυρωδιά της αξεπέραστη.
  • Η θεραπεία ολοκληρώθηκε με ενυδατική κρέμα, χαλαρωτικό μασάζ και αντηλιακή.

Λάτρεψα το απίστευτα καθαρό, φωτεινό αποτέλεσμα και απόλαυσα το τρομερά δεξιοτεχνικό μασάζ σε πρόσωπο, αυχένα και πλάτη. Ήταν σαν να απομάκρυναν μεμιάς όλα τα βάρη που κουβαλάω στους ώμους μου! Φεύγοντας έκλεισα και το δεύτερο ραντεβού μου και έπιασα τον εαυτό μου να ανυπομονεί για την επόμενη απόδρασή μου στο Kaloe Life.

Και μπορεί η προσφορά να μην είναι πλέον ενεργή αλλά έκαναν μια εξαίρεση για το parentips και τους αναγνώστες του, οπότε μπορείτε να την απολαύσετε κι εσείς συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Συμπληρώστε την και καλή ξεκούραση.

14987286668388