Κερδίστε πασμίνες Miss Flamingo!

Διαγωνισμός με δώρο 2 ζεστές πασμίνες.

Διαγωνισμός με δώρο 2 ζεστές πασμίνες.

Είναι Χριστούγεννα και για εμάς αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος να συνεχίσουμε να μοιράζουμε δώρα! Τίποτα δεν μας σταματά, αντίθετα το γιορτινό πνεύμα μας ενέπνευσε να δώσουμε αυτή τη φορά κάτι και στις μαμάδες. Ανατρέξαμε, λοιπόν, στο πολύ γουστόζικο MissFlamingo, που διαθέτει ξεχωριστή κατηγορία για τις γυναίκες, και ζητήσαμε από την ιδιοκτήτριά του να μας προτείνει ένα δώρο γεμάτο στυλ, που να είναι παράλληλα πρακτικό και να ταιριάζει σε όλες.

«Έχω ακριβώς αυτό που ψάχνετε», μας είπε με ενθουσιασμό. Μας υπέδειξε δύο πασμίνες, μία πράσινη και μία φούξια, στολισμένες με μαύρα αστεράκια. «Οι τυχερές μαμάδες θα τυλίγονται και θα είναι ζεστές και γεμάτες στυλ».

Είχε απόλυτο δίκιο! Την ευχαριστήσαμε και τρέξαμε να σας ανακοινώσουμε πως από σήμερα και μέχρι της 31/12 μπορείτε να μπαίνετε στην κλήρωσή μας και να διεκδικείτε το υπέροχο δώρο μας. Πώς θα το κάνετε αυτό; Απλά:

1) Like στο parentips

2) Like στο MissFlamingo

3) Κοινοποίηση γράφοντας το χρώμα της επιλογής σας.

Καλή τύχη!


Όροι συμμετοχής

1) Η κλήρωση των δώρων θα γίνει την Δευτέρα 31/12 στις 12:00

2) Και τα τρία βήματα είναι απαραίτητα για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή. Εάν κατά το παρελθόν έχετε κάνει like στο parentips ή στο MissFlamingo, τότε απλά ακολουθείτε τα βήματα που δεν έχετε εκτελέσει και κάνετε κοινοποίηση. Εάν έχετε κάνει like και στο parentips και στο MissFlamingo, τότε απλά κάνετε κοινοποίηση γράφοντας και το χρώμα της επιλογής σας.

3) Οι νικητές θα αναδειχθούν κατόπιν κλήρωσης. Πριν την ανακοίνωση των ονομάτων τους θα διασταυρωθεί εάν έχουν ακολουθήσει σωστά τα βήματα. Εάν η συμμετοχή τους είναι έγκυρη τότε τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα parentips και στο Facebook.

4) Όπως πάντα, εντός 5 ημερών θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την νίκη τους στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και γράφοντας την διεύθυνση και το τηλέφωνό τους για την αποστολή του δώρου τους.