Μαμαδοκυριακές στο bliss!

Pure Bliss

Από 18 Νοεμβρίου οι Κυριακές σας αποκτούν νέα διάσταση!

Ποιά από μας δεν θυμάται με νοσταλγία έστω μια στιγμή από τα παιδικά της χρόνια; Tο ζεστό φαγητό της μαμάς, το ατέλειωτο κρυφτό με φίλους στις γειτονιές, τα πνιχτά χαχανίσματα μέσα στην τάξη πίσω από την πλάτη του δασκάλου, τους καβγάδες στα διαλείμματα, τα ψιθυρίσματα με τα αδέρφια μας κάτω από τις κουβέρτες και τα σεντόνια, τα παιχνίδια μας και οι κόσμοι που δημιουργούσαμε με τη φαντασία μας και χανόμασταν μέσα τους....

Την Κυριακή, 18 Νοεμβρίου, στις 11:00, στον εναλλακτικό πολυχώρο pure Βliss, Ρόμβης 24Α στο Σύνταγμα, εγκαινιάζουμε την πρώτη από πολλές «Μαμαδοκυριακές» που θα ακολουθήσουν - μία κάθε μήνα ή και περισσότερες με διαφορετικά θέματα κάθε φορά- κατά την οποία οι συμμετέχουσες μαμάδες θα γνωρίσουν το θεραπευτικό παιχνίδι. Θα θυμηθούμε πολύτιμες στιγμές μας και θα νιώσουμε ξανά όπως νιώθαμε τότε: ανεμελιά, χαρά, ενθουσιασμό, ζεστασιά, ασφάλεια. Μπογιές, χρώματα και παιχνίδια θα μας φέρουν πιο κοντά στο παιδί που όλες κρύβουμε μέσα μας.

Ελάτε να γνωριστούμε μέσα από παιχνίδια, να θυμηθούμε, να ονειρευτούμε, να χαλαρώσουμε, να νιώσουμε και πάλι παιδιά. Φέρτε και τα παιδιά σας για να περάσουν κι εκείνα καλά με δημιουργική απασχόληση εκεί κοντά!

Την γνωριμία των μαμάδων με το θεραπευτικό παιχνίδι θα κάνει η Κατερίνα Τσομή.

Κόστος συμμετοχής στο παιχνίδι: 5€/άτομο

Κόστος δημιουργικής απασχόλησης: 5€/παιδί

Διάρκεια: 2 ώρες

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 6937133905 (Φλώρα Ράνιετς)

Pure Bliss

Σχετικά με την Κατερίνα Τσομή

Η Κατερίνα Τσομή είναι πτυχιούχος νηπιαγωγός του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στην προσωποκεντρική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία (University of Strathclyde, Scotland) και στο μη κατευθυντικό θεραπευτικό παιχνίδι (The Academy of Play and Child Psychotherapy – Play Therapy International). Ασχολείται με παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας και μέσα από το προσωποκεντρικό θεραπευτικό παιχνίδι τα βοηθά να βοηθήσουν τον εαυτό τους. Επιπλέον, ασχολείται με τη συμβουλευτική ενηλίκων και διευκολύνει ομάδες γονέων.

Έχει συντονίσει βιωματικά σεμινάρια δασκάλων και νηπιαγωγών με θέμα το προσωποκεντρικό θεραπευτικό παιχνίδι. Την ενδιαφέρει ιδιαίτερα η έγκυρη πρόληψη και αντιμετώπιση των ψυχικών διαταραχών σε παιδιά, η ολόπλευρη στήριξή τους σε κάθε είδους προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, καθώς και η ευαισθητοποίηση της οικογένειας και των εκπαιδευτικών σε ανάλογα θέματα.