Εορταστικό Πρόγραμμα Puppeteria

Εορταστικό Πρόγραμμα Puppeteria

Δύο νέες παραστάσεις κουκλοθεάτρου, «Το κλεμμένο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο» και «Το βιβλίο με τα Μαγικά Ξόρκια», ανεβαίνουν φέτος τις ημέρες των Χριστουγέννων στην Puppeteria.

Η Puppeteria και η οικογένεια Σοφιανού έχουν ετοιμάσει ένα εορταστικό πρόγραμμα για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να απολαύσουν τους αγαπημένους τους ήρωες στις παραστάσεις κουκλοθέατρου «Το κλεμμένο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο» και «Το βιβλίο με τα Μαγικά Ξόρκια».

Δευτέρα 19/12, Κυριακή 25/12, Δευτέρα 26/12, Κυριακή 1/1, Δευτέρα 2/1

«Το κλεμμένο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο»

Ποιoς έχει βάλει στόχο να χαλάσει την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα; Ο Σκούφης και τα παιδιά πρέπει να λύσουν το μυστήριο του εξαφανισμένου χριστουγεννιάτικου δένδρου.

Ώρα παράστασης 17.00, για παιδιά από 3 ετών και πάνω

Κυριακή 8/1 και Κυριακή 15/1

«Το βιβλίο με τα Μαγικά Ξόρκια»

Ένας μάγος εμφανίζεται ξαφνικά στο παλάτι και ο γερο-βασιλιάς κινδυνεύει. Ο Σκούφης κι ο Φάνης πρέπει να σκαρφιστούν ένα πολύ έξυπνο σχέδιο και με την βοήθεια των παιδιών, να διώξουν τον μάγο με τα τρομερά ξόρκια του.

Ώρα παράστασης 17.00, για παιδιά από 3 ετών και πάνω

 

*Για κρατήσεις θέσεων/ πληροφορίες, επικοινωνήστε στη σελίδα μας στο facebook ή στο 210-9328191 (Τρίτη με Κυριακή 17.00-21.00)

 

*Σας συστήνουμε να κρατήσετε θέσεις, καθώς ο αριθμός τους είναι περιορισμένος.

 

Τιμές εισιτηρίων : Γενική είσοδος 6 ευρώ

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ PUPPETERIA

Ένας ιδιαίτερος χώρος  καλλιτεχνικής  έκφρασης θα υποδέχεται πλέον παιδιά και ενήλικες στην Νέα Σμύρνη.

Η ονομασία «Puppeteria» δεν επελέγη τυχαία, αφού αποτελεί ένα ακόμα στέκι της  Οικογένειας Σοφιανού, γνωστής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για την  κουκλοθεατρική της σκηνή και τα τηλεοπτικά της προγράμματα για παιδιά κι ενήλικες, εδώ και στην Ευρώπη.

Στην Puppeteriaθα παρουσιάζονται ανά τακτά διαστήματα έργα κουκλοθεάτρου για παιδιά. 

Σε καθημερινή βάση δημιουργούνται  απογευματινά εργαστήρια, στα οποία μπορούν να συμμετέχουν παιδιά αλλά κι ενήλικες, όποιας ηλικίας. Το έναυσμα για τα καλλιτεχνικά εργαστήρια δίνεται μέσω του κουκλοθεάτρου, αφού πρόκειται για μια σύνθετη τέχνη, που περικλείει γλυπτική, εικαστικά, υποκριτική, μυθοπλασία και μουσική. Επιπλέον προσφέρει ένα μαγικό και συνεχώς εναλλασσόμενο πλαίσιο,  όπου οργώνει ελεύθερη η φαντασία!

Τα εργαστήρια αναλαμβάνουν εξαιρετικοί καλλιτέχνες και συνεργάτες της Οικογένειας  Σοφιανού, που έχουν προσφέρει σημαντικό έργο, ο καθένας στον τομέα του.

Στόχος των εργαστηρίων -πέρα από την γνωριμία με το αντικείμενο, τις γνώσεις και τεχνικές-  είναι να συνεργαστούν όλες οι ομάδες για ένα κοινό έργο, που μπορεί να είναι μια θεατρική παράσταση, κάποιο έργο κουκλοθεάτρου, μια συναυλία, μια έκθεση γλυπτών ή ζωγραφικής, ακόμα και η παρουσίαση ενός βιβλίου, που δημιουργήθηκε στην Puppeteria, πάνταμέσααπό την συνεργασία όλων και στο πλαίσιο των εργαστηρίων.

Με άλλα λόγια, μιλάμε για ένα πλήρες καλλιτεχνικό στέκι στα νότια προάστια (κι όχι μόνον) στο οποίο θα έχουν πρόσβαση όλοι.

Διαβάστε περισσότερα για τα καλλιτεχνικά εργαστήρια εδώ.

PUPPETERIA

Αφροδίτης 5, Νέα Σμύρνη

Τηλ:  210-9328191 (Τρίτη ως Κυριακή 17.00-21.00)

FB page: facebook.com/puppeteria.greece

www.puppeteria.gr