«Υπηρέτης Δύο Αφεντάδων» στο Θέατρο Αθηνά

«Υπηρέτης Δύο Αφεντάδων» στο Θέατρο Αθηνά

Ένα έργο, πλούσιο σε συναισθήµατα. Ένα χαρούµενο παιχνίδι, πλαισιωµένο µε πολλή µουσική, χορό και τραγούδια , που ως στόχο έχει να συναρπάσει τα παιδιά, να τα κάνει να διασκεδάσουν, να ονειρευτούν, να συγκινηθούν, να γελάσουν, να περάσουν όµορφα…

Τη φετινή περίοδο – και µετά την επιτυχημένη μεταφορά της θεατρικής παράστασης από τον θίασό μας του έργου Καρυοθραύστης -αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε ένα ακόµη έργο το από στο κλασσικό ρεπερτόριο - µία εκπληκτική κ ω µ ω δ ί α καταστάσεων - το οποίο είναι διασκευασμένο και προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις και είναι ο «Υπηρέτης Δύο Αφεντάδων» του Κάρλο Γκολντόνι.

16194940 589344351255881 2372245152485016478 nΟ Μολιέρος της Ιταλίας, όπως έχει χαρακτηριστεί ο συγγραφέας, σε αυτό το έργο, το οποίο είναι το πιο αντιπροσωπευτικό της commedia del arte, περιγράφει την Ί δ ι α  τ η  ζ ω ή ! Με κυρίαρχο στοιχείο το γέλιο µας δείχνει ότι οι ασήµαντοι και οι ταπεινοί µπορούν να θριαµβεύσουν αρκεί να χρησιµοποιήσουν σωστά, τις δυνάµεις, την εξυπνάδα αλλά και την τόλµη τους !

Ο Υπηρέτης Τρουφαλδίνο, έχοντας τον κύριο ρόλο στο έργο, αλλά και οι άλλοι χαρακτήρες -ήρωες- ξεπερνούν όλες τις δυσκολίες που τους τυχαίνουν, χάριν της υποµονής, επιµονής αλλά και της εκπληκτικής ευστροφίας τους, µέσα από πολλές περιπέτειες αλλά και ιδιαίτερα χιουµοριστικές καταστάσεις!!!

Στο τέλος όλοι δικαιώνονται και βρίσκουν την αγάπη και την ευτυχία, στέλνοντας το µήνυµα ότι όποιος βάζει ευγενείς στόχους στη ζωή του βγαίνει πάντα νικητής και κερδισµένος…

  • Το Θέατρο Αθηνά είναι ένα από τα πλέον κεντρικά Αθηναϊκά θέατρα και διαθέτει αίθουσα χωρητικότητας 350 ατόµων καθώς επίσης άνετο και καλαίσθητο φουαγιέ!
  • Η παράστασή μας µπορεί επίσης να παρουσιαστεί σε αίθουσες εκδηλώσεων , πολιτιστικά κέντρα ή όπου µας υποδείξετε, χωρίς να µειωθεί το καλλιτεχνικό αποτέλεσµα, διότι διαθέτουµε κατάλληλο εξοπλισµό και τα σκηνικά µας είναι ευκίνητα και ευπροσάρµοστα!

Θέατρο Αθηνά

Παιδική Σκηνή «Ονειροπόληση»

Δεριγγύ 10 & Πατησίων, τηλ. 210 8237330 & 210 8230500

Παραστασεις:  Κάθε Κυριακή   11 το πρωί & 3 το απόγευµα

 Τιµή εισιτηρίου: €10.00 - ειδικές τιµές για οµαδικά

Υπεύθυνη Οργάνωσης: Τούλα Ζαχαριουδάκη, τηλ. 210 6046926 & FΑΧ 210 6046926 ΚΙΝ. 6981017808

Συντελεστές

Διασκευή & Σκηνοθεσία: Τούλα Ζαχαριουδάκη

Μουσική Επιµέλεια: Μάνος Βενιέρης

Σκηνικά: Παύλος Καρακασίδης

 Χορογραφίες και Σπαθογραφίες: Αλέξανδρος Χατζιάρας

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μαρτίνος Παντελής, Γλυκού Αντιγόνη, Νέγρη Μαίρη, Ζέκης Μιχάλης , στο ρόλο του Υπηρέτη ο Κωνσταντίνος Τσιάκος και ο Αντώνης Τρίκης.