«Τα Παιδιά Πάνε Cinema» και τον Δεκέμβριο

«Τα Παιδιά Πάνε Cinema» και τον Δεκέμβριο

Το πολύ πετυχημένο Φεστιβάλ Παιδικού Κινηματογράφου θα διεξαχθεί μέσα σε μια εορταστική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και το Δεκέμβριο!!!

«Τα Παιδιά Πάνε Cinema» στο Cine Παράδεισος στον Κορυδαλλό μέσα σε μια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και το Δεκέμβριο! Το 2ο Φεστιβάλ Παιδικού Κινηματογράφου, συνεχίζει με πολύ μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση από τους μικρούς του φίλους και όχι μόνο...! Την περίοδο του Δεκεμβρίου οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγαπημένους κινηματογραφικούς τους ήρωες μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα και να παίξουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του φεστιβάλ με χριστουγεννιάτικα παιχνίδια-εκπλήξεις, που έχουν επιμεληθεί με πολύ φροντίδα οι διοργανωτές!

Κι όλα αυτά με ένα πολύ οικονομικό εισιτήριο, μόλις 2 ευρώ για τις κινηματογραφικές προβολές, 3€ για τις θεατρικές παραστάσεις και το Φεστιβάλ Μαριονέτας και Σκιών και 8.5€ εισιτήριο διαρκείας 2 ατόμων για 4 θεάματα. Το 2ο Φεστιβάλ Παιδικού Κινηματογράφου «Τα Παιδιά Πάνε Cinema»  θέλει να είναι προσιτό, για να μπορεί να γιορτάσει όλη μαζί η οικογένεια. Αυτή άλλωστε είναι η φιλοσοφία και ο στόχος του φεστιβάλ.


Διαβάστε το πρόγραμμα πατώντας εδώ.

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Γενική είσοδος ανά άτομο για cinema: 2 ευρώ

Γενική είσοδος ανά άτομο για θέατρο: 3 ευρώ

Διαρκείας 2 ατόμων για 4 προβολές ή θέατρο: 8,5 ευρώ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:groupon.gr

Την κάρτα διαρκείας των 8.5€ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να την προμηθευτούν και πατώντας εδώ.

Οι προβολές του Κινηματογράφου καθώς και οι παραστάσεις θεάτρου Σκιών θα γίνονται στο:

Cine Παράδεισο, Ζάππα 4 Κορυδαλλός

Για κρατήσεις 210-4960955