Βοήθεια! Το παιδί έφαγε... κόλλημα!

Βοήθεια! Το παιδί έφαγε... κόλλημα!

Η μικρή μου έφαγε κόλλημα με τους μονόκερους και ζήσαμε ένα δράμα…

 

Ως μαμά γνωρίζω πολύ καλά πως είναι να τρώει το παιδί σου σκάλωμα με κάτι συγκεκριμένο…Στην δική μου περίπτωση το πρόβλημα είχε ένα κέρατο, φτερά, χρωματιστή χαίτη και άκουγε στο όνομα «μονόκερος».

Ειλικρινά, δεν γνωρίζω που τον είχε δει -δεν είναι και πως κυκλοφορούν στην Κηφισιάς σε ώρα αιχμής- δεν ξέρω καν που τον είχε ακούσει….ωστόσο, μια ωραία μέρα η μικρή μου ξεκίνησε μια εμμονική σχέση με τους μονόκερους. Θέλαμε να παίζουμε με μονόκερους, να φοράμε μονόκερους, να διαβάζουμε παραμύθια με μονόκερους, ακόμα και στο παγωτό βάζαμε χρωματιστή τρούφα γιατί ήταν από γάλα μονόκερου.

Όσο χαριτωμένο, όμως, κι αν ακούγεται διαθέτει μια κάποια δυσκολία. Γιατί που να βρω η μάνα κάλτσες με μονόκερους; Έψαχνα η δύσμοιρη στην Google και όλο και κάτι έβρισκα…σε ξένα site…με δωρεάν παράδοση στις 20 ημέρες… Μέχρι που μια μέρα αποφάσισα να ψάξω στοχευμένα σε ελληνικά e-shop και για καλή μου τύχη θυμήθηκα το babymou.gr , το οποίο φαίνεται πως τρέχει μια μαμά σαν και του λόγου μου, μιας και είχε ήδη κατηγορία με το όνομα «Θεματικά»!

Με λίγα λόγια, το ίδιο το site σου είχε χωρίσει τα προϊόντα ανάλογα με το θέμα. Συγκεκριμένα, υπάρχει κατηγορία Μονόκερος , Δεινόσαυρος, Πιγκουινάκι, Κουκουβάγια, Τρενάκι, Σκυλάκι, Διάστημα, Ελεφαντάκι, Αλεπού, Αρκούδα, Λαγουδάκι, Καρδιά και σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες!

Κι επειδή εμένα με έσωσε στην κυριολέξία, είπα να σας το προτείνω γιατί σίγουρα ένα κολληματάκι θα το έχουν και τα δικά σας αγγελούδια!

 

babymou-click