Το Νέο Γαλάκτωμα Σώματος Agnotis φέρει Εγγύηση Ποιότητας

Γαλάκτωμα Σώματος Agnotis

Σας παρουσιάζουμε το νέο Βρεφικό Γαλάκτωμα Σώματος Agnotis! Γιατί η βρεφική περιποίηση είναι υπόθεση AGNOTIS…

Η προστασία της βρεφικής επιδερμίδας είναι μια έρευνα που έχει απασχολήσει εκατοντάδες Πανεπιστήμια και Δερματολογικές κλινικές ανά τον κόσμο. Τα μωρά γεννιούνται έχοντας στην επιδερμίδα τους PH ίσο με 6,4 το οποίο μέσα σε περί τα τρία 24ωρα θα γίνει 4,9.

Από τις πρώτες του λοιπόν στιγμές, η επιδερμίδα του χρειάζεται καλή ενυδάτωση ώστε το «σοκ» της να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο. Ας μην ξεχνάμε πως η επιδερμίδα, είναι το όργανο εκείνο που προστατεύει από μολύνσεις, αλλεργίες, ερεθισμούς και απώλειες σημαντικών συστατικών για το σώμα μας.

Η βρεφική επιδερμίδα μην έχοντας ακόμη αναπτύξει την φυσική της προστασία, χρειάζεται τη δική μας παρέμβαση ώστε να βοηθήσουμε στην τόνωση, την άμυνα αλλά και την προστασία της.

Οι επικίνδυνοι εξωτερικοί παράγοντες, καθώς και η ανωριμότητά της για αυτοπροστασία μπορεί να επιφέρει μια σειρά από μικρά ή και σημαντικά δερματικά προβλήματα, όπως είναι η ατοπική δερματίτιδα, το έκζεμα, η βρεφική candida ή η βρεφική ακμή.

Έτσι καλό θα είναι από τις πρώτες κιόλας μέρες του μικρού σας θησαυρού, να υπάρξει μια καθημερινή και επιμελής ρουτίνα καθαρισμού και προστασίας της βρεφικής του επιδερμίδας.

Η Εταιρία Agnotis, χάρη στην ολοένα και αυξανόμενη προτίμηση και εμπιστοσύνη των νέων γονιών στα προϊόντα της, εμπλουτίζει την βρεφική σειρά περιποίησης με το νέο της Βρεφικό Γαλάκτωμα Σώματος, το οποίο έχει 96% Φυσική Σύσταση Προϊόντος.

Γνωρίστε τα θαυματουργά του συστατικά:

Avena Sativa
Ένα είδος βρώμης που προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα και ανακουφίζει από τους ερεθισμούς.

Shea Butter
Ένα πλούσιο σε βιταμίνη Α, Ε, F και λιπαρά οξέα συστατικό, το οποίο βοηθά στην ανάπλαση του δέρματος και στην παραγωγή κολλαγόνου ενώ παρέχει ΦΥΣΙΚΗ UV προστασία.

Εκχύλισμα Χαμομηλιού
Βοηθά, απαλύνει, ηρεμεί και τρέφει την επιδερμίδα.

Coco Caprylate
Ένα 100% φυτικό μαλακτικό συστατικό, που βοηθά το δέρμα ώστε να αναδομηθεί και να θεραπευτεί, επιταχύνοντας στην αναγέννηση των υγειών κυττάρων.

Έλαιο Ηλιόσπορου
Βοηθά το δέρμα ώστε να μένει ενυδατωμένο για περισσότερο χρόνο, χωρίς την αίσθηση λιπαρότητας.

Το Νέο Βρεφικό Γαλάκτωμα Σώματος Agnotis, στερείται εξ’ ολοκλήρου Parabens, Propylene glycol, Mineral oil, Synthetic colorants ενώ έχει εκτενώς δοκιμαστεί και ελεγχθεί σε ευαίσθητες επιδερμίδες.

Η Έρευνα, η παραγωγή και η συσκευασία του προϊόντος γίνεται εξολοκλήρου στην Ελλάδα, ενώ είναι κατάλληλη και για την ευαίσθητη επιδερμίδα ΚΑΘΕ ηλικίας, ακόμη και της ενήλικης!

Η συσκευασία των 200 ml έχει τον μοναδικό πρωτοποριακό σχεδιασμό των προϊόντων της σειράς βρεφικής φροντίδας Agnotis, που την κάνει σταθερά να ξεχωρίζει.

Επωφεληθείτε της δωρεάν αποστολής των προϊόντων Agnotis σε όλη την Ελλάδα και στην επόμενη παραγγελία σας συμπεριλάβετε το νέο μας προϊόν.

Εμπιστευτείτε στην Εταιρία Agnotis την ολοκληρωμένη φροντίδα και περιποίηση της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας και απολαύστε μαζί με τον μικρό σας θησαυρό την αίσθηση όλων των απαλών χαδιών του κόσμου!

Δοκιμάστε το Νέο Βρεφικό Γαλάκτωμα Σώματος Agnotis τώρα!