Στηρίξτε "Tο Χαμόγελο του Παιδιού" αγοράζοντας πάνες Agnotis

Υποστηρίξτε κι εσείς

Mε κάθε νέα παραγγελία πάνας που θα πραγματοποιηθεί στο www.agnotis.com έως τις 28/4 η Agnotis θα υποστηρίζει, αποστέλλοντας πάνες, το έργο του οργανισμού του «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

«Σκέψου έναν κόσμο, όπου κανένα παιδί δεν θα πεινάει… Κανένα παιδί δεν θα διψάει και δεν θα κρυώνει… Σκέψου έναν κόσμο όπου τα παιδιά όλα θα γνωρίζουν τι θα πει παιχνίδι  και θα έχουν γύρω τους ανθρώπους που  αγαπούν. Ανθρώπους που θα  τα φροντίζουν και  θα τα συμβουλεύουν… Έναν κόσμο που θα τους επιτρέπει ή μάλλον που θα τους ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ  να ονειρεύονται  χωρίς όρια!  Φαντάσου έναν κόσμο φιλικό για τα παιδιά,  με κέντρο του ένα μεγάλο παιδικό χαμόγελο… Ξέρεις κάτι; Έναν τέτοιο κόσμο χρωστάμε στα παιδιά μας και για έναν τέτοιο κόσμο χρειάζεται όλοι ΜΑΖΙ να δουλέψουμε… Θα αλλάξει! Όταν θα πιστέψουμε ΟΛΟΙ πως είμαστε ικανοί να τον αλλάξουμε! Πως; Ας ξεκινήσουμε απλά… Βοηθώντας ο ένας τον άλλο…»

Η Ελληνική Εταιρία βρεφικής φροντίδας Agnotis, θέλοντας να εκφράσει την βαθιά της ευγνωμοσύνη για την σταθερά αυξανόμενη προτίμηση και εμπιστοσύνη που λαμβάνει από την ελληνική οικογένεια, ξεκινά να δραστηριοποιείται φιλανθρωπικά και αναλαμβάνει δράση!

Εντάσσει στον πυρήνα της φιλοσοφίας της την φιλανθρωπία και βάζει στο πρόγραμμα της σταθερές φιλανθρωπικές δράσεις μέσα στο έτος.

Ως εναρκτήρια δράση της αποφάσισε πως για το διάστημα 24/04 έως 28/04, με κάθε νέα παραγγελία πάνας που πραγματοποιείται στο www.agnotis.com θα υποστηρίζει, αποστέλλοντας πάνες, το έργο του οργανισμού του «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Με την ελπίδα να συμβάλλουμε όλοι ΜΑΖΙ στο ήδη δύσκολο έργο του οργανισμού, του οποίου η δράση είναι καθαρά εθελοντικού χαρακτήρα και στηρίζεται εδώ και 21 χρόνια από την αγάπη και την αλληλεγγύη όλων μας, ξεκινάει το φιλανθρωπικό της έργο από εδώ!

Κάνοντας λοιπόν μια νέα Online παραγγελία Πάνας με/χωρίς βρεφικών προϊόντων φροντίδας Agnotis για τον μικρό μας θησαυρό μέσα στο διάστημα 24 με 28 Απριλίου βοηθάμε τον οργανισμό «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» να λάβει περισσότερες συσκευασίες πάνας για τα βρέφη και μωρά που βρίσκονται υπό την προστασία του.
 
Σε μια εποχή όπου οι εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες έχουν επιδράσει σε κάθε πτυχή της ελληνικής οικογένειας, η Εταιρία Agnotis, αναλαμβάνει δράση και ξεκινά με την δική σας στήριξη να κάνει πράξη τα παραπάνω.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν ΜΑΖΙ να αλλάζουμε τον κόσμο, κάνοντάς τον έστω και λίγο πιο «Φιλικό προς τα παιδιά».